Prekių krepšelis


Šiuo metu krepšelis tuščias.

Viso:
PVM:
Pristatymas:
IŠ VISO:


Išvalyti krepšelį

Prekių krepšelio užsakymo forma

NeoStrata - Katalogas

NeoStrata - KATALOGAS

PRAUSIKLIAI / VALIKLIAI


NeoStrata NEOSTRATA Facial Cleanser

Švelnus veido prausiklis PHA 4, 100 ml

Bemuilis prausiklis valo, švelniai šveičia odą, nesausindamas ir nedirgindamas jos. Tinka visų tipų odai, ypač rekomenduojamas jautriai, į aknę, į paraudimą, rožinę (rosacea) linkusiai odai, taip pat po cheminio veido šveitimo, mikrodermabrazijos, lazerio procedūrų. Prausiklis paruošia odą kitų kosmetikos priemonių naudojimui. Be kvapo, sukurtas dermatologų. Prausti veido ir kaklo odą ryte ir vakare, nuplauti vandeniu.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Gliukonolaktonas – 4%; pH – 3,3


NeoStrata NEOSTRATA Foaming Glycolic Wash

Putojantis glikolinis veido prausiklis AHA/PHA 20, 100 ml

Stiprus putojantis prausiklis su glikoline (AHA) ir laktobionine (PHA) rūgštimis. Švelniai šveičia, išvalo poras, lygina odos tekstūrą, paruošia odą kitų priežiūros priemonių įsisavinimui. Išskirtinis amfoterinis kompleksas sušvelnina rūgščių veikimą, nedirgina odos. Bemuilis, bekvapis, sukurtas dermatologų. Praustis ryte ir/arba vakare. Nuplauti vandeniu.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Glikolio rūgštis - 18%; Laktobioninė rūgštis - 2%; pH – 4,5


NeoStrata
NEOSTRATA Clarifying Facial Cleanser

Valomasis prausiklis PHA 4, 200 ml 


Bemuilis prausiklis pagerina odos tekstūrą ir išvalo užsikimšusias poras. Sukurtas su gliukonolaktonu, polihidroksirūgštimi (PHA) ir triklosanu, skirtas normaliai ir riebiai odai. Sudėtyje yra raminamojo ramunėlių ekstrakto ir provitamino B5. Prausti veido ir kaklo odą ryte ir vakare, nuplauti vandeniu.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Gliukonolaktonas – 4%; pH – 3,5

DRĖKINAMOSIOS PRIEMONĖS

NeoStrata
NEOSTRATA Ultra Smoothing Cream

Lyginamasis kremas AHA10, 40 ml

Šveičiamasis drėkiklis ir ląstelių atnaujinimo priemonė.

Švelniai šveičiantis drėkiklis su alfa hidroksi rūgštimis (AHA) gražina, minkština odą, gerina jos tekstūrą, lygina smulkias raukšleles ir raukšles. Ideali AHA koncentracija ir amfoterinis kompleksas nedirgina odos ir lengvina kremo pasisavinimą. Bekvapis, neriebus, nekemša porų, sukurtas dermatologų. Nerekomenduojamas jautriai odai. Tepkite ryte ir/arba vakare švarią veido ir kaklo odą. Dieną rekomenduojama naudoti odos priežiūros priemones su apsauga nuo UV.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Glikolio rūgštis - 8%; Citrinų rūgštis - 2%; pH – 3,8


NeoStrata
NEOSTRATA Ultra Smoothing Lotion

Lyginamasis losjonas AHA 10, 200 ml

Antioksidacinis šveičiamasis drėkiklis ir ląstelių atnaujinimo priemonė. Su glikolio ir citrinos rūgštimis bei išskirtiniu amfoteriniu kompleksu, kuris gali padėti sumažinti dilgsėjimo ir deginimo galimybę. Sausai, šiurkščiai ir aplinkos dirgiklių pažeistai odai. Švelnina ir lygina odą. Naudojant ilgesnį laiką, gali padėti sumažinti smulkias raukšleles ir raukšles. Nerekomenduojamas jautriai odai. Pirmas 2 savaites – 1 kartą per dieną tepkite veido, rankų ir/ar kūno odą. Vėliau tepkite 2 kartus per dieną.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Glikolio rūgštis - 8%; Citrinų rūgštis - 2%; pH – 3,8


NeoStrata
NEOSTRATA Lotion Plus

Šveičiamasis, skaistinamasis losjonas AHA 15, 200 ml

Ypač stiprus šveičiamasis, šviesinamasis losjonas, kuris gali padėti pastebimai išlyginti raukšles, suvienodinti odos atspalvį ir pagerinti bendrą odos tekstūrą. Glikolio rūgštis (15 proc.) mažina odos senėjimo ir fotosenėjimo požymius, skaistina ir lygina odos spalvą bei paviršių, gerina odos tekstūrą. Šveičiamąji poveikį turintis losjonas mažina odos šiurkštumą, odos suragėjimą (hiperkeratozę). Neriebus, bekvapis, bespalvis, be parabenų, tinka veido ir kūno odai, normaliai–riebiai nejautriai odai. Pirmas 2 savaites – 1 kartą per dieną. Nuo 3-ios savaitės – 2 kartus per dieną. Dieną rekomenduojama naudoti odos priežiūros priemones su apsauga nuo UV.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Glikolio rūgštis - 15%; pH – 3,7


NeoStrata
NEOSTRATA Sheer Hydration

Drėkinamoji apsauginė veido emulsija, 50 ml

Lengva, neriebi kasdienė drėkinamoji emulsija idealiai tinka riebiai odai, taip pat esant karštam, drėgnam klimatui. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad sudėtyje esanti aktyvioji medžiaga NeoGlucosamine™ sumažina pigmentinių dėmių atsiradimą, suvienodina odos spalvą, pagerina odos tekstūą ir padidina stangrumą. Suteikia plataus veikimo apsaugą nuo saulės. Augalinis kompleksas Phytotal® reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Tepkite ryte švarią veido ir kaklo odą.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: NeoGlucosamine™ (nerūgštinis aminocukrus); Phytotal® augalinis kompleksas


NeoStrata
NEOSTRATA Ultra Moisturizing Face Cream

Drėkinamasis veido kremas PHA 10, 40 ml

Šio daugialypio poveikio antioksidacinio kremo sudėtyje yra gliukonolaktono, polihidroksirūgšties ir vitamino E. Švelniai šveičia, drėkina ir gali padėti atstatyti odą. Nuolat naudojant gali padėti sumažinti smulkias raukšleles ir raukšles. Tinka visų tipų odai, net jautriai. Patikrintas dermatologų. Be kvapiųjų, dažomųjų medžiagų ir parabenų. Tepkite ryte ir vakare veidą ir kaklą. Dieną rekomenduojama naudoti odos priežiūros priemones su apsauga nuo UV.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Gliukonolaktonas – 10%; Vitaminas E; pH – 3,5


NeoStrata
NEOSTRATA BioHydrating Face Cream

Biodrėkinamasis veido kremas PHA 15, 40 ml

Šis labai odą minkštinantis kremas mažina matomus senėjimo požymius ir atkuria apsauginę odos funkciją. Drėkinamoji formulė švelniai šveičia odą ir atstato odos jaunatvišką išvaizdą, nedirgina net ir jautriausios odos.  Gliukonolaktonas (15 PHA) atkuria odos elastingumą. Tinka visų tipų odai, nedirgina jautrios odos. Nuo jo neišberia spuogais, jis neužkemša porų. Sukurtas dermatologų. Bekvapis. Du kartus per dieną tepkite ant švarios veido ir kaklo odos. Dieną rekomenduojama naudoti odos priežiūros priemones su apsaugą nuo UV.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Gliukonolaktonas – 10%; Vitaminas E; pH – 3,2


NeoStrata
NEOSTRATA Daytime Protection Cream

Dieninis apsauginis kremas SPF23 PHA 10, 40 ml

Kasdienis drėkiklis mažina smulkias raukšleles ir raukšles ir apsaugo nuo odos senėjimo. Sudėtyje esantis unikalus poli-hidroksi rūgščių (PHA)/ bioninės rūgšties junginys veiksmingai mažina glikacijos pasekmes, apsaugo natūralų kolageną, atkuria odos stangrumą, stiprina odos barjerinę funkciją. Plataus veikimo filtras nuo UV spindulių saugo nuo priešlaikinio odos senėjimo. Antioksidantai (vynuogių kauliukų ekstraktas, gliukonolaktonas, laktobioninė rūgštis) neutralizuoja laisvųjų radikalų poveikį, padeda išsaugoti odos jaunystę ir elastingumą. Tinka net ir jautriausiai, linkusiai į sudirgimus odai. Tepkite švarią veido ir kaklo odą, 15 min. prieš eidami į saulę.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Gliukonolaktonas – 8%; Laktobioninė rūgštis – 2%; Vitaminas E; pH – 3,8

INTENSYVUS DRĖKINIMAS

NeoStrata
NEOSTRATA Bionic Face Cream

Bioninis veido kremas PHA 12, 40 ml

Pažangus kremas nuo senėjimo, sukurtas su polihidroksirūgštimis (12 PHA) – gliukonolaktonu ir laktobiono rūgštimi. Drėkina ir atnaujina odą: ji tampa lygesnė, sveikesnė ir labiau švytinti. Šis nepaprastai odą minkštinantis ir drėkinantis kremas yra skirtas labai sausai odai. Papildytas amfoteriniu kompleksu, kuris sumažina dilgsėjimo ir deginimo galimybę. Puikiai padeda atkurti odą po šveitimo, mikrodermabrazijos, gydymo lazeriu, džiovinamųjų procedūrų ar gydymo. Nuolat naudojant gali padėti sumažinti smulkias raukšleles ir raukšles. Patikrintas dermatologų. Bekvapis. Tepkite 2 kartus per dieną veidą ir kaklą arba naudokite, kaip nurodė gydytojas. Ilgai būnant saulėje, būtina papildoma nuo saulės apsauganti priemonė.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Gliukonolaktonas – 8%; Laktobioninė rūgštis – 4%; Putonių sėklų aliejus; pH – 4,0


NeoStrata
NEOSTRATA Bionic Lotion

Bioninis losjonas PHA 15, 100 ml

Šis priešraukšlinis drėkiklis idealiai tinka sausai, labai sausai odai, net ir egzemos pažeistai odai. Sudėtyje esančios poli hidroksirūgštys veikia dvejopai: kaip drėkiklis, pritraukiantis ir sulaikantis drėgmę odoje; kaip antioksidantas, saugantis nuo aplinkos žalos, mažinantis odos senėjimo požymius. Tinka veido ir kūno priežiūrai, po dermatologinių procedūrų. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad losjonas mažina sausumą, paraudimą, šerpetojimą. Tepkite 2 kartus per dieną tepkite veidą, rankas ir/ar kūną. Švelniai masažuokite, kol įsigers. Dieną rekomenduojama naudoti saulės apsauginį kremą.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Gliukonolaktonas – 12%; Laktobioninė rūgštis – 3%; Putonių sėklų aliejus; Vitaminas E; pH – 3,8

INTENSYVIOS SENĖJIMĄ LĖTINANČIOS PRIEMONĖS

NeoStrata
NEOSTRATA High Potency Cream

Intensyvus jauninamasis kremas AHA 20, 30 ml

Intensyvus atkuriamasis, drėkinamasis ir šveičiamasis naktinis veido kremas su 18% glikolio rūgšties ir 2% laktobioninės rūgšties ir vitaminu E. Lygina raukšles, lėtina odos senėjimą, stiprina palaikomuosius audinius, stangrina odą, skatina kolageno sintezę, grąžina skaisčią, jaunatviška išvaizdą ir tonusą, šviesina, atstato sveiką odos būklę po saulės vonių. Neriebus, bekvapis, nekomedogeniškas. Tinka brandžiai, sausai odai, nejautriai glikolio rūgščiai. Tepkite 1 kartą per dieną, vakare švarią veido ir kaklo odą. Dieną rekomeduojama naudoti apsauginį kremą su UV filtru.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Glikolio rūgštis – 18%; Laktobioninė rūgštis – 2%; Vitaminas E; pH – 3,8


NeoStrata
NEOSTRATA Renewal Cream

Atnaujinamasis kremas PHA 12, 30 ml

Intensyvus kremas su gliukonolaktonu, pro-retinoliu ir provitaminu E pastebimai lygina raukšleles ir raukšles, suvienodina odos spalvą, saugo nuo priešlaikinio odos senėjimo, gaivina, gerina odos būklę, sutraukia poras. Nekemša porų, sukurtas dermatologų. Plonu sluoksniu paskirstyti ant švarios odos vakare, jei kitaip nenurodė gydytojas. Dieną rekomenduojama naudoti odos priežiūros priemones su apsaugą nuo UV.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Gliukonolaktonas – 12%; Pro-retinolis; Vitaminas E; pH – 3,2

ŠVIESINAMOSIOS PRIEMONĖS
NAUJIENA
NeoStrata
NEOSTRATA Enlighten Pigment Lightening Gel

Pigmentinių dėmių šviesinamoji želė AHA/PHA 10, 20 ml

Ypač stipraus poveikio šviesinamoji želė šviesina strazdanas, senatvės dėmes, pigmentines dėmes, atsiradusias nėštumo metu, senstant odai, nuo saulės, sergant kepenų ligomis, mažina hiperpigmentaciją, suvienodina odos spalvą. Unikali butilo rezorcinolio, kojo rūgšties ir vitamino C formulė mažina esamą pigmentaciją ir apsaugo nuo naujų dėmių atsiradimo. Sudėtyje esantis alfa hidroksi rūgščių ir polihidroksi rūgščių junginys šveičia odą; saldymedžio ekstraktas  šviesina odą. 2 kartus per dieną tepti lokaliai pigmentines dėmes. Dieną būtina naudoti odos priežiūros priemones su apsauga nuo UV spindulių.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Glukonolaktonas - 4 % Laktobionė rūgštis - 1%; Glikolio rūgštis - 4%; Citrinų rūgštis - 1%; Butilo rezorcinolis - 0.1%; Kojo rūgštis - 1%; Askorbo rūgštis - 0.5%; Saldymedžio šaknų ekstraktas; Argininas

RIEBIOS ODOS PRIEŽIŪRA

NeoStrata
NEOSTRATA Oily Skin Solution

Riebios odos tirpalas AHA 8, 100 ml

Priešraukšlinė riebios, į aknę linkusios probleminės odos priežiūros priemonė su glikolio rūgštimi. Švelniai šveičia odą, išvalo poras, pašalina riebalų perteklių. Lygina raukšles, skaistina ir gaivina. Nerekomenduojamas jautriai odai. Paskirstykite ant švarios veido, nugaros ir kt. probleminių vietų odos po vonios procedūrų arba dienos metu odai atgaivinti.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Glikolio rūgštis – 18%; pH – 3,9

NeoStrata
NEOSTRATA Oil Control Gel

Riebios odos želė PHA 8, 30 ml

Lengva neriebi želė pašalina riebalų perteklių, sutraukia poras, panaikina odos blizgėjimą, skaistina ir gaivina odą. Sudėtyje esanti gliukonolaktono rūgštis (PHA) švelniai šveičia odos paviršių, o migdolų rūgštis (AHA) reguliuoja riebalų išsiskyrimą, apsaugo nuo spuogų ir stabdo bakterijų dauginimąsi. Vitaminų kompleksas ramina ir gaivina odą. Puikus makiažo pagrindas. Be kvapo, sukurta dermatologų. Tepkite ryte arba dienos metu, ant makiažo – prireikus atgaivinti odą, išlaikyti matinį efektą.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Gliukonolaktonas – 4% ; Migdolų rūgštis – 4%; Vitaminas H, B3, B6; pH – 4,0


NeoStrata
NEOSTRATA Spot Treatment Gel

Spuogų priežiūros želė, 15 ml

Skirta riebios, į aknės, spuogus ir bėrimus linkusios odos priežiūrai. 2 proc. salicilo rūgšties alfa hidroksi rūgščių (O-acetil migdolų, vyno ir citrinų) ir provitamino A derinys kovoja su aknės spuogais, švelniai šveičia odą, išvalo ir sutraukia odos poras, gali padėti reguliuoti riebalų išsiskyrimą, normalizuoti ląstelių atsinaujinimą, saugoti nuo uždegimų, lyginti odos paviršių. Be kvapo, be parabenų, sukurta dermatologų. Tepkite 2 kartus per dieną vietiškai spuogus.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Salicilo rūgštis+AHA kompleksas – 2%; Provitaminas A; pH – 3,0


NeoStrata
NEOSTRATA Gel Plus

Želė nuo raukšlių riebiai odai, 100 ml

Ypač stipri želė su 15% glikolio rūgštimi (AHA). Lengvos, neriebios, greitai  įsigeriančios tekstūros, skirtas riebios, probleminės odos priežiūrai. Glikolio rūgštis (AHA) padeda sutraukti poras, minkština ir lygina odą, šviesina pigmentines dėmes, stimuliuoja kolageno sintezę, stangrina ir jaunina odą. Be kvapo, sukurtas dermatologų. Pirmas dvi savaitės tepkite veidą ar kitas problemines vietas 1 kartą per dieną; vėliau – 2 kartus per dieną (jei oda gerai toleruoja želę). Dieną rekomenduojama naudoti odos priežiūros priemones su apsaugą nuo UV.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Glikolio rūgštis – 15%; pH – 4,1

SPECIALI PRIEŽIŪRA

NeoStrata
NEOSTRATA Nail Conditioning Solution

Nagų priežiūros tirpalas, 7 ml

Skatina nagų ląstelių išsaugojimą ir stiprina bei apsaugo linkusius skilinėti ir lūžinėti nagus. Tirpale esanti O-acetil migdolų rūgštis (AHR antagonistas) skatina nagų ląstelių išsaugojimą ir stiprina bei apsaugo linkusius skilinėti ir lūžinėti nagus. Idealiai tinka onychoschizia (lėtinis lameralinis nagų sluoksniavimasis) sergantiems pacientams. Skiriamas kompleksiškai naudoti esant nagų grybeliui kartu su vaistais, taip pat po dirbtinių nagų nuėmimo, kad sustiprėtų nagai. Tepkite specialiu šepetėliu švarius, nelakuotus, sausus nagus ir odeles 2 kartus per dieną arba pagal gydytojo rekomendaciją.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: O-acetil migdolų rūgštis; pH – 2,7


NeoStrata
NEOSTRATA Problem Dry Skin Cream

Probleminės sausos odos kremas 20 PHA/AHA, 100 ml

Stiprus šveičiamasis kremas, sukurtas labai sausai, šiurkščiai ir pleiskanojančiai odai. Minkština, lygina ir drėkina odą. Turi veiksmingų AHR/PHR (alfa ir polihidroksi rūgščių) ir odą kondicionuojančių aliejų, kurie gali padėti ilgam sumažinti odos šiurkštumą. Taip pat sudėtyje yra bičių vaško ir provitamino E. Bekvapis. Patikrintas dermatologų. Tepkite 2 kartus per dieną, jei oda toleruoja kremą. Jautrias sritis (veidą, pažastis, kirkšnis) tepkite 1 kartą arba tik kas 2-ą dieną.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: 20% AHA / maltobioninės rūgšties kompleksas; Vitaminas E; Bičių vaškas; Amfoterinis kompleksas; pH – 3,6


NeoStrata
NEOSTRATA Bionic Eye Cream plus

Bioninis paakių kremas PHA 4, 15 ml

Šis veiksmingas kremas stiprina gležną paakių odą, maskuoja tamsius ratilus. Peptidų kompleksas ir natūralių mielių ekstraktas užkerta kelią tamsių ratilų atsiradimui. Laktobioninė rūgštis, stiprus antioksidantas,   apsaugo nuo kolageno skilimo, atkuria tekstūrą, lygina raukšles iš vidaus, stangrina ir jaunina odą. Žaliosios arbatos ir agurkų ekstraktai mažina pabrinkimą ir ramina  odą apie akis. Provitaminai A,C ir E apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Sukurtas dermatologų. Oftalmologų, alergologų patikrintas. Be kvapiųjų medžiagų. 2 kartus per dieną tepti odą apie akis.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: Gliukonolaktonas – 3%; Laktobioninė rūgštis – 1%; Vitaminai A,C,E; pH – 3,5
Copyright © grozistau.blogspot.com

Designed by OddThemes

GrozisTau.com svetainė naudoja Google slapukus, kad pateiktų savo paslaugas ir analizuotų srautą. Jūsų IP adresas ir naudotojo agentas bendrinami su Google, taip pat našumo ir saugumo metrika, siekiant užtikrinti paslaugų kokybę, generuoti naudojimo statistiką ir nustatyti piktnaudžiavimą.