Prekių krepšelis


Šiuo metu krepšelis tuščias.

Viso:
PVM:
Pristatymas:
IŠ VISO:


Išvalyti krepšelį

Prekių krepšelio užsakymo forma

ANNA LOTAN - Katalogas

ANNA LOTAN - KATALOGAS

ANNA LOTAN BARBADOS
riebios odos linija


ANNA LOTAN Barbados Delikate Oily Skin Balm – riebios odos balzamas.

Kremas alijošiaus sulčių pagrindu. Ypač rekomenduojamas esant seborėjiniam dermatitui, neurodermatitui, egzemoms. Taip pat odai, kenčiančiai nuo chroninio diskomforto, l.jautriai ar įjautrintai, sudirgusiai, šerpetojančiai odai.

Savybės:
Aliejinė arba vandeninė emulsija su nedidele augalinių aliejų sudėtimi;
Daro stiprų raminamąjį ir maudimą malšinamąjį, priešmikrobinį poveikį;
Teikia lengvą keratolitinį, bakteriostatinį ir citostatinį poveikį;
Reguliarus naudojimas sumažina riebalinių liaukų aktyvumą, balina komedonus, lėtina jų susidarymą.

Sudėtis: aloe barbadensis lapų sultys, ramunėlių ekstraktas, litospermino ekstraktas, bičių vaškas, Negyvosios jūros druska, salicilo rūgštis, bisabololas, alantoinas.
Naudojimas:
Kasdienė riebios ir mišrios odos priežiūra;
Kasdienė priežiūros priemonė vyrams po skutimosi;
Raminantis aliejus esant seborėjiniam susierzinimui;
Pagrinda priešuždegiminės, raminančios kaukės „Aizovit“;
Mineralinio pilingo su augalų mineraliais derinys riebiai odai. (Padengti veidą storu sluoksniu kremo sluoksniu, pridėti nedidelį kiekį plantomineralų ir lengvais judesiais masažuoti iki visiško kristalų ištirpimo. Tuo metu vyksta intensyvus raginio sluoksnio drėkinimas, nusisloksniuoja negyvos ląstelės, sustiprėja kraujo apytaka, suminkštėja ir nubąla komedonai, susitraukia poros. Pilingas nuvalomas drėgnais tamponais.). Pakuotė: 70 ml. 250 ml. 625 ml.


Barbados Foam Purifying Cleanser – Valomosios putos.

Švelnios valomosios putos, skirtos riebiai ir mišriai odai valyti ir švelniai šveisti. Pagamintos tik iš ekologiškų natūralios kilmės sudėtinių dalių (be sulfatų, natūralūs konservantai ir kvapiosios medžiagos). Lengvai naudojamas dozatorius užtikrina optimalų putų kiekį ant viso veido. Labai gerai valo nesausindamos odos, minkština ir lygina odą, suteikia jai komforto. Turi naują molekulę, jungiančią vandenyje tirpstančią aminorūgštį gliciną su riebaluose tirpstančia undecileno rūgštimi, atkuria odos pusiausvyrą ir pagerina higieninę paviršiaus būklę.

Naudojimas: Lengvai pamasažuokite putas ant viso veido ir gerai nuplaukite vandeniu. Pakuotė: 129 – 125ml


ANNA LOTAN Barbados Calmessence Soothing Fluid Gel – Barbados raminamasis fluidas gelis veidui.

Lengvos, drėkinančios tekstūros, greitai susigeriantis į odą fluidas suteikia odai stiprų raminimą bei vėsos pojūtį. Idealiai tinka jautriai, delikačiai kombinuotai odai su išreikšta T – zona. Sudėtyje esantis šaltalankio aliejus, praturtintas karotenu, suteikia fluidui natūralią auksinę spalvą bei turi stiprų antioksidacinį poveikį ir veikia prieš laisvuosius radikalus. Preparatas saugo odą nuo išsausėjimo. Puikus naudoti vasarą visiems odos tipams, kadangi nepalieka riebios plėvelės ir duoda matinį efektą.

Sudėtis: aloe barbadensis lapų sultys, sausmedžio ekstraktas, Sibirinio šaltalankio aliejus, karotenas, vit A, vit E, vit C ir kt.
Naudojimas: tepti ant švarios odos kasdien ryte ir/arba vakare. Puikus makiažo pagrindas. Tinka vyrams po skutimosi. Pakuotė: 50 ml.


ANNA LOTAN Barbados Calming Wipped Cream – Barbados raminantis kremas putos.

Lengvos, drėkinančios tekstūros, greitai susigeriantis į odą kremas suteikia odai stiprų raminimą bei drėkinimą. Ši priemonė idealiai tinka jautriai, delikačiai kombinuotai odai su išreikšta, linkusia į raudonį T – zona. Staigų raminamąjį efektą duoda sudėtyje esantys mineralai bei aminorūgštys. Sausmedžio ekstraktas bei Aleoe Barbadensis lapų sultys vėsins kaisti linkusią odą. Kalio druskos atlieka priešmikrobinę, bakteriostatinę funkciją. Gliukonolaktonas ir Caprylyl glikolis ne tik stipriai drėkina odą, bet taip pat yra biologiniai stabilizatoriai kosmetikoje. Turėdamas biologinį panašumą su odą, šis produktas puikiai spręs normalios, riebios, jautrios, linkusios rausti, nuolat stresuojančios odos problemas.

Sudėtis: aloe barbadensis lapų sultys, sausmedžio ekstraktas, mineralai, kalio druskos, aminorūgštys, gliukonolaktonas, caprylyl glikolis.
Naudojimas: tepti ant švarios odos kasdien ryte ir/arba vakare. Puikus makiažo pagrindas. Tinka vyrams po skutimosi. Rekomenduojama naudoti žiemos metu. Pakuotė: 625 ml. 100 ml. 50 ml.


ANNA LOTAN Barbados Bio Toner - biologinis tonikas.

Raminamasis veido ir galvos odos tonikas, idealus jautriai mišriai odai su T zonos problemomis. Klinikiniai tyrimai patvirtino, kad tai yra hipoalerginė priemonė, tinkanti jautriai odai. Pagamintas iš puikiai odą raminančių augalinių ekstraktų: sausmedžio, kekinės blakėžudės (juodosios gyvatžolės) ir iš alavijų lapų išskirtų sulčių. Šis tonikas, sukurtas su daugiau kaip 99% švelnių natūralių medžiagų, yra idealus jautriai odai. Tai optimali priežiūros priemonė jaunai ar brandžiai riebiai/mišriai odai. Šio tipo odoje (galvos odoje ir T zonoje) dažnai susikaupia negyvos ląstelės, atsiranda sausų ir kartais raudonų dėmių. Reguliariai naudojamas Barbados biologinis tonikas išlygina odą, ypač jei derinamas su balzamu Barbados Pure Balm.

Naudojimas: Visada naudokite tik ant nuvalytos odos. Gausiai užtepkite ant visų probleminių vietų ir leiskite išdžiūti. Po to tepkite balzamą Barbados Pure Balm arba pasirinktą drėkiklį. Pakuotė: 051 – 100ml


ANNA LOTAN Barbados Calming Whipped Cream - Raminamasis kremas.

Lengvas ir greitai susigeriantis raminamasis kremas – drėkiklis. Idealus kasdienis gaivinamasis balzamas vyrams po skutimosi. Lengva greitai susigerianti putų tekstūra, kuri nepalieka riebumo pojūčio. Kremas skirtas jautriai odai (ypač raustančiai T zonai) nuraminti. Balansuojantis drėkiklis streso pažeistai odai (riebiai ir normaliai). Pagerina higieninę odos būklę ir sumažina riebumą odos paviršiuje.

Naudojimas: Tepkite ant nuvalytos odos po skutimosi arba kai reikia. Paskirstykite ant viso veido, ypač ant T zonos. Pastaba: kad sumažintumėte žalą odai, dieną naudokite saugų ir veiksmingą neriebų losjoną apsaugai nuo UV spindulių. Nuo rūkymo, alkoholio, per didelio ir ilgai veikiančio karščio (garų, karšto vandens, saulės) oda gali dar labiau parausti! Pakuotė: 792 – 50ml, 4792 – 100ml, 7792 – 625ml


ANNA LOTAN Barbados Naturally Preserved Pure Balm – Barbados natūralus balzamas.

Raminamoji emulsija, sukurta jautriai riebiai ir mišriai odai, ypač veikiamai sezoninių ar aplinkos pokyčių. Lengvai susigeria, akimirksniu nuramina odą ir nepalieka nei blizgesio, nei riebios plėvelės. Balzamas sukurtas su daugiau kaip 99% švelnių natūralių sudėtinių dalių ir su konservantais iš gėlių. Idealus jautriai odai. Optimali priežiūros priemonė jaunai ar brandžiai riebiai/mišriai odai. Ypač tinka tiems, kurių odoje (galvos odoje ir T zonoje) dažnai susikaupia negyvos ląstelės, atsiranda sausų, kartais raudonų dėmių. Praturtintas kekine blakėžude (juodąja gyvatžole), seniai žinoma vietiniams Amerikos indėnams dėl savo puikių raminamųjų savybių. Idealiai tinka odai su streso pažeista T zona. Vitaminas E natūraliai apsaugo augalinius emolientus: alyvų aliejaus skvalaną ir gryną simondsijų skystą vašką. Švelnaus kvapo priemonė – puikus aukštos kokybės dieninis ar naktinis kremas šio tipo odai.

Naudojimas: Tepkite ant veido ir kaklo ryte ar vakare, ypač ant sausų vietų. Šį kremą saugu naudoti ir akių kontūro srityje. Pakuotė: 144 – 50ml, 7144 – 320ml


ANNA LOTAN ekologiškai švarių augalinių produktų linija Greens

Naudingos maistingosios medžiagos, natūraliai randamos grūdų, tokių kaip varputis ir grikiai, daiguose, paskatino sukurti GREENS formules! Koncentruoti daigų (varpučio ir grikių) ekstraktai papildo jas gyvybiškai svarbiomis maistingosiomis medžiagomis ir trūkstamais mineralais, kurie aprūpina mikroelementais, atjaunina odą. Dėl šių natūralių sudedamųjų dalių originalūs GREENS produktai yra ypač aktyvūs.
  • GREENS priežiūros priemonės nėra tik dar viena kosmetinė alternatyva ypač madingoms injekcijoms, kurios mažina raukšles.
  • GREENS produktų linija – tai veiksminga, saugi ir ilgalaikė prabangi mišrios, normalios bei sausos odos priežiūra. Remiantis natūraliai žmogaus odoje esančiomis biologinėmis struktūromis, kosmetologijoje buvo sukurti kokybiškiausi odos priežiūros priemonių ingredientai. Junginius, kurie senka senstant, oda paprastai labai gerai toleruoja ir lengvai sugeria. Daugelis jų buvo parinkti siekiant, kad produktai būtų ypač malonūs odai.
  • GREENS produktai tinka brandžiai odai, kurios struktūra pagerinama nepaprastai greitai.

ANNA LOTAN Extra Mild Facial Foam - ypač švelnios valomosios veido odos putos.

Švelnių veido odos valomųjų putų sudėtyje yra tik švelnios valomosios medžiagos. Dėl specialaus dozatoriaus įtraukto oro prausiklio putos yra aksominės, o paviršinio aktyvumo medžiagų koncentracija sumažėja. Oda pasidaro visiškai lygi, švari ir gaivi.

Naudojimas: švelniais masažo judesiais paskirstyti valomąsias putas po visą veidą, išskyrus apie akis. Gerai nuplauti vandeniu.
Sudėtis: alavijų lapų sultys, avižų aminorūgštys, glicerinas, butilenglikolis, rugiagėlės žiedų ekstraktas. Pakuotė: 200 ml


ANNA LOTAN Vital Lifting Fluid - gyvybingumo teikiantis stangrinamasis fluidas.

Aktyvaus lyginamojo fluido sudėtyje yra trys naujos raukšles mažinančios veikliosios medžiagos: acetilheksapeptidas-3 – tai kosmetinės raukšlių mažinimo injekcijos alternatyva; mioksinolis – oligopeptidas, gautas iš natūralių piliarožių sėklų. Ši veiklioji medžiaga ne tik laikinai sustabdo mimikos raukšlelių susidarymą, bet ir veikia kaip stiprus antioksidantas, suteikia ilgalaikę apsaugą nuo laisvųjų radikalų ir biologinio senėjimo; fosfolipidas GLA aprūpina nepakeičiamomis riebalų rūgštimis (ypač linoleno rūgštimi), gautomis iš agurklių sėklų fosfolipidų forma. Jos veikia kaip ląstelių membranų „statybiniai blokai“, padidinantys apsauginį odos barjerą nuo šiluminio, mechaninio ir cheminio streso. Su brandžia oda (45–65 metų moterų) atlikti klinikiniai bandymai parodė, kad jau po 3 savaičių priemonės, kurios sudėtyje yra 3% šio ingrediento, naudojimo labai pastebimai išsilygino oda ir sumažėjo pirminės bei antrinės raukšlelės. Kad naudojant šį fluidą nuo raukšlių oda nesausėtų, priemonė papildyta augaliniu skvalanu. Tinka puikiai riebiai ir mišriai odai, bei kaip profilakrinė priemonė odai nuo 30 m.

Naudojimas: pirštų galiukais švelniai paskirstomi 1–2 fuido lašai po visą veidą. Fluidas greitai susigeria. Juntamas malonus stangrumas. Ryte veidas ištepamas apsauginiu dieniniu kremu su SPF 20 ar stipresniu. Kad visų odos tipų priežiūra būtų optimali, vakare veido odą reikia tepti maitinamuoju balzamu Replenishing Balm (prieš tai reikia ištepti fluidu).
Sudėtis: kamelijų lapų ekstraktas, kviečių daigų ekstraktas, grikių ekstraktas, sausmedžio žiedų ekstraktas, ciklometikonas, tigražolių Centella Asiatica (Hydrocotyl) ekstraktas, skvalanas, gliukozė, šlapalas, natrio laktatas, fruktozė, pieno rūgštis, prolinas, hidrolizuotas piliarožių ekstraktas, acetilheksapeptidas-3. Pakuotė: 50 ml. 100 ml.


ANNA LOTAN Replenishing Balm - naktinė sausos odos priežiūros priemonė - maitinamasis balzamas.

Aktyvus šveičiamasis kremas, minkštinantis ir švelniai šveičiantis veido odą, skatinantis jos atsinaujinimą. Aprūpina odą gyvybiškai svarbiu drėkinamuoju kompleksu, panašiu į jos pačios natūralų drėkinamąjį faktorių (NDF). Veiksmingas drėkinimas dėl šio komplekso ir didelio kiekio alavijų ekstrakto palengvina negyvųjų ląstelių šalinimo procesą ir sumažina peršėjimą ar nemalonius pojūčius. Koncentruoti daigų (varpučio ir grikių) ekstraktai suteikia gyvybinių maistingų medžiagų ir trūkstamais mineralais aprūpinančių mikroelementų, atjauninančių odą. Raukšles lyginantis piliarožių sėklų oligopeptidas, įdėtas į balzamą kaip saugus kosmetinis botulino toksino A (Botox) pakaitalas, mažina mimikos raukšleles, lygina odą ir suteikia švytėjimo. Vartojant produktą vakare, per naktį palaipsniui atidengiamas naujas odos sluoksnis, lygesnis, minkštesnis ir geriau sudrėkintas.

Naudojimas: tepti veidą, išskyrus apie akis, ir kaklą po vakarinio odos valymo. Pirmomis dienomis gali jaustis lengvas dilgčiojimas dėl sudėtyje esančių vaisių rūgščių. Nutraukti vartojimą, jei jaučiamas diskomfortas. Galima naudoti kartu su Liquid Gold „Revitalizing Aha Lotion“ prieš tai užtepus losjoną, po to kremą. Šį derinį galima naudoti ne ilgiau kaip keturis mėnesius. Pastaba: dieną visada naudoti apsauginę priemonę nuo saulės su SPF 20 ar stipresnę.
Sudėtis: alavijų lapų sultys, kamelijų lapų ekstraktas, glikolio rūgštis (8 %, ph = 3,5), grikių ekstraktas, kviečių daigų ekstraktas, sausmedžio žiedų ekstraktas, hidrogenizuotas ricinos aliejus, skvalanas, natrio laktatas, fruktozė, hidrolizuotas piliarožių ekstraktas. Pakuotė: 50 ml. 200 ml.


ANNA LOTAN Proligne lifting anti - wrinkle cream – stangrinamasis kremas nuo raukšlių.

Intensyvus kremas nuo raukšlių, idealus normaliai, mišriai bei sausai odai. Ilgesnis linkusių raukšlėtis vietų masažas akimirksniu išlygina ir sustangrina („pakelia“) odą. Po keturių savaičių pastebimas ženklus ilgalaikis pagerėjimas: gražesnė odos struktūra, lygesnė ir gaivesnė oda. Aminorūgštis prolinas sujungta su palmių aliejaus esteriu ir veikia kaip pasisavinimą gerinantis „vektorius“ bei suteikia odai „putlinimo“ efektą. Testai parodė, kad ši molekulė ne tik akimirksniu padidina drėgmės išlaikymo gebėjimą, bet ir išlygina odą, nes geriau išsaugo kolageną ir elastiną atkuriančius fermentus ir glikozaminoglikanus (GAGs). Taigi šio produkto poveikį galima taip apibūdinti : giliai drėkina, palaiko odos elastingumą ir pagerina jos tonusą „iš vidaus“.

Naudojimas: tepamas vienas, prieš makiažą arba apsauginę priemonę. Geriausi rezultatai bus pasiekti, jei kremas kelias minutes bus masažuojamas akcentuojant problemines veido odos vietas.
Sudėtis: skvalanas, apskritalapio sausmedžio žiedų ekstraktas, afrikinio sviestmedžio aliejus, prolinas, natrio laktatas, fruktozė, pieno rūgštis, sojos glicino (sojos pupelės) steroliai. Pakuotė: 50 ml. 100 ml.


ANNA LOTAN Pure Essence - grynoji esencija - brandžios sausos odos papildas.

Kiekvienas šios prabangios koncentruotos emulsijos lašelis švelniai slysta po odą ir suteikia jai žaliosios grūdų daigų (varpučio ir grikių) energijos. Lyginamieji oligopeptidai, minkštinamosios nepakeičiamosios riebalų rūgštys, raminamasis sausmedžio žiedų ekstraktas ir aukščiausios kokybės emoliantai – visi yra sumaišyti į aktyvųjį nešiklį, kuris padidina kiekvieno atskiro komponento veikimą. Puikiai tinka brandžiai sausai odai. Tai raukšles lyginanti emulsija, kurios poveikis matomas labai greitai. Ilgiau panaudojus, oda atrodys nuostabiai atjaunėjusi.

Naudojimas: pirštų galiukais švelniai paskirstomi keli lašeliai ant veido ir kaklo odos. Esenciją galima naudoti vieną arba prieš apsauginį kremą nuo saulės dieną. Vakare pirmiausia užtepkite maitinamąjį balzamą Replenishing Balm, palaukite 3–4 min., po to tepkite esenciją. Šis produktas – tai koncentracija veikliųjų medžiagų. Galima naudoti ir kaip serumą, ir kaip kremą, ir kaip kremą paakių zonos sutepimui. Kasdien ryte vakare naudoti neilgiau kaip 30 d.
Sudėtis: simondsijų sėklų aliejus, kviečių daigų ekstraktas, kukurūzų aliejus, kviečių gemalų aliejus, retinolio palmitatas, saulėgrąžų sėklų aliejus, tokoferolio acetatas, retinolio acetatas, grikių ekstraktas, sausmedžio žiedų ekstraktas, Negyvosios jūros druskos, hidrolizuotas piliarožių ekstraktas, šaltalankių ekstraktas, hidrogenizuotas ricinos aliejus, acetilo heksapeptidas-3, guajazulenas. Pakuotė: 30 ml. 100 ml.


ANNA LOTAN Tender Eye Contour Cream - švelnus paakių kremas.

Naudingos maistingosios medžiagos, natūraliai randamos grūdų, tokių kaip varputis ir grikiai, daiguose, šią priemonę nuo raukšlių papildo energija. Oligopeptidai, gauti iš piliarožės (lot. Hibiscus) sėklų, veikia kaip saugi alternatyva intervencinėms injekcijoms, maksimaliai sumažina mimikos linijas ir raukšles. Kremas papildytas iš agurklių sėklų gautų linoleno rūgštimi fosfolipidų forma, kad sustiprintų apsauginį odos barjerą nuo streso ir drėgmės praradimo bei lygintų raukšles. Turtingas augalinis skvalanas atkartoja pačios odos lipidų komponentus, todėl kremas pasižymi ilgalaikėmis minkštinamosiomis savybėmis.

Naudojimas: nuo 35 m. naudoti kasdien du kartus, ryte ir vakare. Profilaktiškai galima pradėti naudoti nuo 25 m. vieną kartą dienoje ryte. Švelniai paskirstykite kremą lengvais sukamaisiais judesiais aplink akis, galite nesmarkiai patapšnoti ant tų veido vietų, kur greitai atsiranda smulkių mimikos raukšlių. Kad mažiau matytųsi raukšlelės, galite naudoti kaip makiažo pagrindą.
Sudėtis: simondsijų sėklų aliejus, propileno karbonatas, paprastosios akišvietės ekstraktas, skvalanas, kviečių daigų ekstraktas, grikių ekstraktas, kviečių gemalų aliejus, atalių aliejus, natrio laktatas, šlapalas, sojų pupelių sterolis, hidrogenizuotas ricinos aliejus, hidrolizuotas piliarožių ekstraktas. Pakuotė: 30 ml. 150 ml.


ANNA LOTAN GreeNotox - Wrinkle-Relaxing Balm - raukšles atpalaiduojantis balzamas.

Vienas šios pažangios raukšles atpalaiduojančios priemonės „prisilietimas sukurs pastebimą skirtumą, išlygindamas smulkias raukšleles ir padarydamas odą minkštą ir švytinčią. Kam geriausiai tinka „GreeNotox"?: reikliai" gležnai odai, linkusiai į smulkias raukšleles (apie akių kontūro zoną ir kt.); šiuolaikinei moteriai, kuri tikisi aktyvių greitų ir matomų rezultatų; vartotojams, vertinantiems gamtos išteklius ir teikiantiems pirmenybę augaliniams ingredientams; nuolatiniams pudrų naudotojams „GreeNotox” yra tobuliausias makiažo pagrindas. Tiems, kurie brangina koncentruotas, apsimokančias formules, kurių vienas lašelis turi didelę reikšmę. Nuovokiems vartotojams, kurie pripažįsta subtilaus „potėpio” kokybę. Kaip jis veikia?: GreeNotox siūlo naują mechanizmą odai atpalaiduoti (be botulino ar kito toksino). Aktyvusis kompleksas nukreipiamas į kelis nervus aktyvinančius mechanizmus - naudojami natūralūs ingredientai, tokie kaip mineralai ir žolių ekstraktai. Šios sudėtinės dalys slopina - panaudodamos jonų kanalus - reguliarų elektrinio signalo perdavimą, sukeliantį veido raumenų susitraukimą Formulė papildyta lengvos difuzijos (lengvai išsisklaidančiomis) dalelėmis, kurios paslepia raukšles ir patamsėjusius paakius, - oda atrodo gražesnė Ypač raminantys biotransformuoti (biologiškai pertvarkyti) augaliniai ekstraktai stimuliuoja baltymų sustiprinimą - suteikia odai jaunatviškesnę išvaizdą.

Naudojimas: Tepkite prieš makiažą arba naudokite vieną, kai reikia. Rekomenduojama naudoti katru su drėkikliu. Tai gali būti „Balancer“, tai gali būti Liquid Gold „Marine Fluid“ ir kiti Anna Lotan drėkikliai.
Sudėtis: tikrojo ženšenio (Panax Ginseng) šaknies ekstraktas, paprastosios portulakos (Portulaca Oleracea) ekstraktas, azijinės centelės (Centella Asiatica) ekstraktas, skvalanas, afrikinio sviestmedžio (Butyrospermum Parkii) aliejus, miškinės dedešvos (Malva Sylvestris) ekstraktas, apskritalapio sausmedžio (Lonicera Caprifolium) ekstraktas, simondsijų (Simmondsia Chinensis (Jojoba)) sėklų aliejus, valgomosios kinrožės (Hibiscus Esculentus) ekstraktas, žėrutis, titano dioksidas, cinko oksidas, dygliuotojo šaltalankio (Hippophae Rhamnoides) vaisių aliejus, alantoinas, tikrosios levandos (Lavandula Angustifolia) žiedų aliejus. Pakuotė: 28 ml.


ANNA LOTAN Greens Camellia Tinted Day Cream SPF 30+ - apsauginis dieninis kremas su atspalviu.

Aukščiausios kokybės drėkinamasis dieninis kremas, suteikiantis optimalią plataus spektro apsaugą nuo UV spindulių. Pagerintas vitaminu E ir žaliosios arbatos ekstraktu - natūraliais antioksidantais. Rekomenduojama kasdien naudoti visus metus vieną arba geriausia ant pasirinkto greens linijos produkto. Nepaprastai lengvai pasiskirsto ant odos, greitai susigeria ir nepalieka riebios plėvelės. Mikropigmentai šiame lengvai nuspalvintame kreme sustiprina apsaugą nuo UV spindulių ir natūraliai paslepia nevienodą odos spalvą. Suteikia maksimalią apsaugą nuo trumpesnių UVB spindulių, kurie gali sukelti nudegimą nuo saulės. Apsaugo nuo ilgesnių ir giliau įsiskverbiančių UVA spindulių, neleidžia atsirasti negražioms pigmentinėms dėmėms ir stabdo priešlaikinį senėjimą.

Naudojimas: Tepkite kasdien ant veido ir kaklo vieną arba susigėrus jūsų naudojamam greens priežiūros produktui. Galite į šį kremą prieš jam visiškai susigeriant įtapšnoti maskuojamosios pudros Concealing Powder Foundation SPF 17, kad sustiprintumėte apsaugą nuo UV spindulių ir paslėptumėte pigmentines dėmes. Net jei naudojate saulės apsauginę priemonę, rekomenduojama nepamiršti šių atsargumo priemonių: Venkite ilgai būti saulėje, ypač didžiausio aktyvumo valandomis. Tepkite pakankamą kremo kiekį ir kartokite, kad patikimai apsaugotų nuo saulės. Pakuotė: 425 – 60ml


ANNA LOTAN Greens – Instant Lift - greitojo veikimo stangrinamasis serumas.

Tam specialiam momentui, kai laikas nėra jūsų draugas. Idealus pasirinkimas, kai norite kažko truputį daugiau - „ekstra” dabar! Šis aktyvus peptidų pagrindo serumas pasižymi dvejopu odą stangrinančiu poveikiu: Greitai sustangrina odos paviršių - plėvelę suformuojantys sezamo baltymai švelniai susitraukia odos paviršiuje ir džiūdami greitai ir maloniai lygina ir įtempia odą. Gilesnis ir ilgesnis raukšles mažinantis veikimas – aktyvių kinrožės žiedų peptidų mišinys atpalaiduoja raukšles, o prolinas nešiklyje intensyviai drėkina odą. Alyvų aliejaus skvalanas pamaitina sausesnes odos vietas, o lotoso žiedų ekstraktas švelniai nuramina. Oda pasidaro lygi ir maloni.

Naudojimas: tepamas vienas, prieš makiažą arba apsauginę priemonę. Geriausi rezultatai bus pasiekti, jei kremas kelias minutes bus masažuojamas akcentuojant problemines veido odos vietas.
Sudėtis: skvalnas, poliglikolio esteris, hidrolizuotas sezamo sėklų proteinas, alijošiaus lapų sultys, indiško lotuso ekstraktas. Pakuotė: 30 ml


ANNA LOTAN Greens Instant Lift – greito veikimo stangrinamasis serumas.

Šis aktyvus serumas pasižymi dvejopu odą stangrinančiu poveikiu. Greitai sustangrina odos paviršių: sezamo baltymai suformuoja plėvelę. Švelniai susitraukia odos paviršiuje, džiūstant lygina ir įtempia odą. Gilesnis ir ilgesnis raukšles mažinantis peptidų veikimas: kinrožės žiedų mišinys atpalaiduoja raukšles, o prolinas nešiklyje intensyviai drėkina odą. Švelnus lotoso žiedų ekstraktas su alyvų aliejaus skvalanu nuramina odą ir pagerina jos būklę ilgam.

Naudojimas: Prieš makiažą užlašinkite kelis lašelius ant švaraus veido ir kaklo ir švelniai pamasažuokite.  Džiūstant serumui pajusite tempimą. Idealus pasirinkimas, kai norite kuo geriausiai atrodyti ir tuojau pat! Pakuotė: 408 – 30ml


ANNA LOTAN Greens Naturally Preserved Body Cream - Greens stangrinamasis kūno kremas.

Natūralus drėkinamasis kūno kremas, idealiai tinkantis kasdieniam naudojimui po dušo. Lengvai paskirstomas kremas, padarantis odą minkštą ir švelnią kaip aksomas. Sukurtas su daugiausia ekologiškomis natūralios kilmės sudėtinėmis dalimis (99%): simondsijų sėklų skystu vašku, raminančiais gėlių ekstraktais (medetkų ir ramunėlių). Apsaugos sistema - konservantai iš žolių. Praturtintas stangrinančiu Matrixyl 3000 peptidu – jaunesnei išvaizdai.

Naudojimas: Paskirstykite ant viso kūno po dušo. Taip pat galite naudoti bet kada odai nuraminti, sušvelninti ir sausumui sumažinti.
* Tik išoriniam naudojimui! * Saugokitės, kad nepatektų į akis. * Saugokite nuo vaikų. * Laikykite vėsioje ir sausoje vietoje. Pakuotė: 415 – 150ml, 4415 – 410ml


ANNA LOTAN Greens Aloe Pure Natural Gel – natūrali alavijų želė.

Natūrali alternatyva tradicinėms alavijų sultims. Klinikiniais tyrimais patvirtinta, kad tai yra hipoalerginis ir tinkamas jautriai odai produktas. Puikus raminamasis kompresas. Galima naudoti švelniam jautrios odos biologiniam šveitimui. Šviežios sultys, paslėptos sultinguose alavijų lapuose, yra šios natūralios raminančios želė pagrindas (turi 99% augalinių sudėtinių dalių). Konservantai – gėlių ekstraktai. Želė turi daug polisacharidų, kurie intensyviai drėkina odą, labai gerai ramina ir slopina paraudimą. Puiki vėsinanti ir drėkinanti kaukė, kuri veiksmingai ramina saulėje nudegusią odą, taip pat tinka po veido šveitimo (pvz., su šveitikliu Green Marine). Ši kaukė gali numalšinti jautrios odos su matomais kapiliarais paraudimą. Tepama kartu su Barbados Scalex želė tiesiai ant odos ši priemonė veikia kaip švelnus biologinis šveitiklis, puikiai tinkantis valyti ir lyginti jautrią riebią odą, kurioje gali atsirasti negyvų žvynelių (T zonoje arba galvos odoje).

Naudojimas: Tepkite storu sluoksniu ant reikiamų vietų kaip kaukę. Ši raminanti kaukė turi išlikti drėgna bent 15-20 minučių.
Biologinis šveitiklis:
1. Pirmiausia užtepkite ploną Scalex želė sluoksnį, ypač ant T zonos ir, jei reikia, ant galvos odos. Pamasažuokite reikiamas vietas, kad švelniai atsiskirtų žvyneliai.
2. Ant viršaus užtepkite alavijų želė, pirštų galiukais įmaišydami ją į Scalex želė, pamasažuokite 1-2 minutes, kol nepajusite, kad oda po pirštais yra lygi.
3. Pabaigoje nuvalykite drėgna veido šluoste arba nuplaukite vandeniu.
Pakuotė: 410 – 50ml, 4410 – 600ml

ANNA LOTAN Liquid Gold Linija

Europoje ir Azijoje stebuklingos šaltalankio savybės žinomos jau seniausiai: jis pripažįstamas kaip odos priežiūros priemonė ir maistingas papildas su puikiomis stiprinamosiomis ir tonizuojamosiomis savybėmis.

Tradiciškai šaltalankis buvo vartojamas odos sužeidimams gydyti ir virškinimo trakto gleivinės būklei gerinti. Jo botaninis pavadinimas Hippophae („žvilgantis arklys“) taip pat leidžia suprasti, kad senovės graikai naudojo jį kaip maisto papildą lenktyniniams žirgams.

Šio krūmo uogose gausu vitaminų ir maistingų medžiagų, reikalingų odos atnaujinimui. Jų sudėtyje yra daugiau kaip 100 įvairių maistingų medžiagų, biologiškai aktyvių sudėtinių dalių, tokių kaip fitosteroliai, vandenyje tirpstantys vitaminai B1, B2, C, K, P ir folio rūgštis, riebaluose tirpstantys vitaminai A ir E, EFA (80-95% nepakeičiamųjų riebalų rūgščių), laisvosios aminorūgštys, alfa ir beta karotenas, likopenas ir zeaksantinas, dėl kurių uogos ir aliejus yra auksinės oranžinės spalvos. Aliejus mažina odos sausumą, raukšles ir išankstinio senėjimo požymius.

Iš tikrųjų, šaltalankio aliejuje vitaminų yra daug daugiau nei bet kuriame kitame vaisiuje ar daržovėje.

ANNA LOTAN Marine Fluid – jūrinis fluidas.

Šis produktas yra pagamintas iš natūralių medžiagų mišinio, kuris stiprina odos imuninę sistemą bei padeda odai išsaugoti drėgmę. Liquid Gold Marine Fluid sudėtyje yra jūros dumblių polisacharidų, hialurono rūgšties ir echinacėjos ekstrakto. Koncentruoti kininio Zi – Cao ir legendinis šaltalankių aliejai yra sumaišomi šiame produkte siekiant praturtinti, suminkštinti odą. Į šio produkto sudėtį neįeina cheminiai emulsikliai! Tai serumas, kuris intensyviai drėkina visų tipų odą. Gali būti naudojamas kartu su bet kuriuo kitu Anna Lotan produktu.

Sudėtis: jūros dumblių polisacharidai, hialurono rūgštis, echinacėjos ekstraktas, šaltalankio ekstraktas, kininio Zi – Cao ekstraktas. Pakuotė: 30 ml. 250 ml.


ANNA LOTAN Liquid Gold Siberian Seabuckthorn Oil - auksinis eliksyras.

Puikus odos maitinamasis priedas. Daug kartų iš sibirietiško šaltalankio krūmo vaisių gamina ekstraktą, kuris labai vertinamas Šiaurės Europos žemėse. Iš šaltalankių vaisių gaminami džemai ir sveiki gėrimai. Jame gausu vertingų maistinių medžiagų, tirpstančių ir vandenyje ir aliejuje. Tirpstančios vandenyje medžiagos yra polisacharidai, vitaminai B1, B2, B6 ir C, folio rūgštis, alfa hidroksirūgštys, mikroelementai – cinkas, kobaltas, manganas ir varis, mineralai kalcis ir kalis. Vertingiausios yra aliejuje tirpstančios maistingos medžiagos. Viena iš šių medžiagų – retinolis (vitaminas A), kurio didelę koncentraciją rodo oranžinė – geltona karotino spalva. Retinolis yra gyvybiškai svarbus mums, nes saugo nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Vaisiuose taip pat gausu vitamino E, kuris išsaugo retinolį. Nesočiosios riebalų rūgštys neleidžia odai išdžiūti. Iš viso aliejinio ekstrakto sudėtyje yra ne mažiau kaip 23 įvairūs komponentai. Iš jų fitosteroliai, neleidžiantys kolagenui mažėti, ir natūralūs aliejai, nepaprastai pagerinantys šį augalinį ekstraktą. Todėl jis ir buvo pavadintas Auksiniu Eliksyru.

Savybės ir privalumai: bevandenis produktas, koncentruotas ekstraktas su puikiomis maitinamosiomis savybėmis, tinka visų tipų odai (išskyrus riebią probleminę odą). Lengvai ir greitai susigeria į odą. Oda nuo jo pasidaro lygi kaip aksomas ir nelieka lipnaus riebumo. Galima tepti ant probleminių vietų bet kuriuo metu, ryte ar vakare prieš kitą odos priežiūros ar apsaugos nuo saulės kremą (arba naudoti vieną). Turi natūralų auksinį atspalvį ir ypač švelnų kvapą. Priede nėra konservantų, tačiau galima jį naudoti mažiausiai metus net nelaikant žemoje temperatūroje. Šis universalus priedas yra dovana jaunai ir brandžiai odai.
Naudojimas: užlašinamas ant reikiamos veido ir kaklo srities (ypač ant sausų vietų) vienas ar keli lašai ir paskirstomi lengvai masažuojant. Priedas susigeria per kelias sekundes. Jį galima naudoti vieną arba prieš odos priežiūros ar apsaugos nuo saulės kremą. Kadangi priedas labai greitai pasklinda po odą, saugokitės, kad nepatektų į akis. Tačiau juo galima švelniai pirštų galiukais patepti rakšlėtas sritis aplink akis. Nereikia masažuoti.
Sudėtis: šaltalankio (Hippophae Rhamnoides) ekstraktas, ciklometikonas, dimetikonolas, dimetikonas, gviečių gemalų aliejus (Triticum Vulgare), retinolis. Pakuotė: 30 ml.


ANNA LOTAN Golden Silk (Facial Serum) – auksinis šilkas (veido serumas).

Prabangi, praturtinta lengva emulsija, kuri minkština ir maitina odą dėka į produktą įeinančių drėkiklių. Šis veido odos serumas teikia odai elegantišką spindesį bei iškart jaučiamą švelnumą. Sausmedžio ekstraktas, ramunėlių ekstraktas bei alijošiaus lapų sultys ramina odą, šaltalankio aliejus, iš alyvuogių išgautas skvalanas bei sviestmedžio ektraktas maitina odą. Hialurono rūgštis bei pentavitinas stipriai ir ilgą laiką drėkina odą.

Sudėtis: sausmedžio ekstraktas, jojobos ekstraktas, ramunėlių ekstraktas, alijošiaus lapų sultys, šaltalankio aliejus, skvalanas, sviestmedžio ekstraktas, hialurono rūgštis, pentavitinas. Naudojimas: galima naudoti tiek vakare, tiek dieną. Rekomenduojama dieną ant Golden Silk serumo užtepti apsauginį nuo saulės kremą arba kreminę pudrą. Galima tepti visą veido ir kaklo odą bei zoną aplink akis. Pakuotė: 50 ml. 250 ml.


ANNA LOTAN Solid Gold – kietas auksas.

Intensyvi akių ir veido priežiūros priemonė su sibirietišku šaltalankių aliejumi. Auksinis eliksyras Solid Gold turi savo sudėtyje daug natūralių aliejų ir vaško, puikiai maitinančių odą. Jis skirtas sausai odai ir linkusioms raukšlėtis sritims, pvz., apie akis ir kaklui. Solid Gold turi sibirietiško šaltalankio ekstrakto, kuriame gausu apsauginių maistingų medžiagų retinolio (vit A) ir beta karotino. Dėl šio ypatingo ekstrakto Solid Gold yra ryškiai oranžinės spalvos. Šis produktas yra sukurtas tik augalinių ekstraktų, aliejų ir vaškų pagrindu. Turi mikroskopinių dalelių, kurios veikia kaip mažyčiai veidrodėliai, atspindintys ir išsklaidantys šviesą nuo odos paviršiaus. Tai padeda slėpti smulkias šešėlines linijas, kurios daro raukšles matomas. Puikiai tinka naudoti kartu su auksiniu eliksyru Liquid Gold, veido maitinamuoju papildu.

Naudojimas: kas vakarą užtepti mažytį kiekį ant švarios odos apie akis ir ant reikiamų veido ir kaklo sričių ir paskirstyti. Galima tepti visą veido odą. Tinka naudoti ir ant makiažo kaip raukšles slepiančią priemonę. Mažutis lašelis nueina ilgą kelią! Pakuotė: 30 ml.


ANNA LOTAN Cream Gel – kremas gelis veido ir kaklo odai.

Šis produktas yra lengvos tekstūros ir greitai susigeriantis. Puikiai tinka kasdienam naudojimui ryte ir vakare ypač jautriai mišriai ir riebiai odai. Šis produktas vėsina, mažina sudirgimą, puikiai tinka tepti saulės paveiktą, nugairintą ir įjautrintą odą. Dėka į kremą įeinančio šaltalankio aliejaus, kuriame yra gausu riebaluose tirpstančių vitaminų, tokių kaip Retinolis, Tokoferolis ir Pantenolis, oda yra saugoma nuo žalingo aplinkos poveikio pasižymi antioksidaciniu poveikiu. Savo sudėtyje neturi cheminių emulsiklių. Sudėtis: šaltalankio aliejus, alijošiaus lapų sultys, retinolis, tokoferolis, pantenolis.

Naudojimas: šis kremas idealiai tinka rytui ir vakarui. Puiki apsauginė mišrios riebios odos priemonė žiemą. Derinti galima kartu su Liquid Gold Marine Fluidu. Pakuotė: 60 ml. 250 ml.


ANNA LOTAN Golden Day cream – auksinis dieninis kremas.

Auksinis dieninis kremas. Šis pagerintas kremas be emulsiklių suminkštins, praturtins ir švelniai pamalonins gležną normalią ir sausą odą. Oda taps minkšta kaip šilkas ir ant jos neliks riebios plėvelės. Turi gausybę drėkinamųjų medžiagų, aminorūgščių ir apsauginio sojos sterolio, kuris padidina sausos odos gebėjimą išlaikyti drėgmę. Auksinis šaltalankių (Oblipikha) aliejus šią formulę papildo aliejuje tirpstančiais vitaminais.

Sudėtis: simondsijos sėklų aliejus, bičių vaškas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, natrio laktatas, pieno rūgštis, prolinas, šaltalankių (Hippophae Rhamnoides) aliejus. Naudojimas: tepti ant švarios odos. Naudoti kai reikia, galima naudoti kaip naktinį kremą. Pastaba: auksinis dieninis kremas nesaugo nuo UV spindulių. Kad gerai apsaugotumėme odą nuo saulės, ant šio kremo reikia užtepti apsaugines nuo saulės priemones „Golden Sunblock SPF kremo reikia užtepti apsaugines nuo saulės priemones „Golden Sunblock SPF 30“ arba „Golden Sunscreen Lotion SPF 20“. Pakuotė: 60 ml. 250 ml.


ANNA LOTAN Golden Night cream – naktinis šaltalankių kremas.

Stipriai aliejais praturtintas kremas, kuris yra rekomenduojamas naudoti nakčiai tam, kad apsaugotume nuo dehidratacijos ir sausumo bei tempimo vystančią brandžią sausą odą. Šaltalankio aliejus dėl savo unikalių sudedamųjų dalių aprūpina odą gyvybiškai svarbiu drėkinamuoju kompleksu, panašiu į jos pačios natūralų drėkinamąjį faktorių (NDF). Sutepta šiuo kremu jūsų oda taps švelni, lanksti, skaisti bei lygi net po pirmo patepimo.

Sudėtis: šaltalankių aliejus, džiodžiobos sėklų aliejus, bičių vaškas, šlapalas, natrio laktatas, fruktozė, pieno rūgštis, prolinas, ksantano guma.
Naudojimas: tepti švariai nuvalytą veido odą vakare. Pakuotė: 50 ml. 250 ml.


ANNA LOTAN Golden sunblock SPF 30 – auksinis apsauginis kremas nuo saulės SPF 30.

Praturtintas kasdienis drėkinamasis kremas su optimalia apsauga nuo ultravioletinių spindulių. Idealiai tinka visų tipų odai, ypač delikačiai, jautriai saulės spinduliams odai. Į kremo sudėtį įeinančios drėkinančios medžiagos greitai ir aktyviai skverbiasi į odą, nepalikdamos riebios plėvelės ant odos paviršiaus. Šaltalankio aliejus, žaliosios arbatos ekstraktas saugo odą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio bei turi antioksidacinių savybių. Kremo sudėtyje esantys natūralūs mineraliniai pigmentai suteikia odai švelnų auksinį atspalvį. Golden Sunblock SPF30 suteikia maksimalią apsaugą nuo saulės trumpųjų UVB spindulių, kurie gali sukelti nudegimą. Ši apsauginė priemonė taip pat apsaugo odą ne mažiau kaip 96 % ilgiau ir stipriau nuo UVA spindulių, kurie iššaukia odos hyperpigmentaciją.

Naudojimas: : SPF 30 reiškia, kad saulėje užsitepus šią priemonę galima išbūti 20 kartų ilgiau nei be priemonės nuo saulės. Tikroji laiko trukmė, kurią saugiai galima būti saulėje priklauso nuo individualiai kiekvieno žmogaus odos tipo.
Sudėtis : šaltalankio aliejus, žaliosios arbatos ekstraktas, natūralūs mineraliniai pigmentai, titano dioksidas. Pakuotė: 100 ml.


ANNA LOTAN Body Lotion – kūno pienelis.

Itin praturtintas veikliosiomis medžiagomis kremas apsaugo odą nuo išsausėjimo. Auksinio kūno pienelio sudėtyje yra unikalių gamtos aliejų, tokių kaip simondsijų bei šaltalankio, kurie yra turtingi karotinu, retinoliu, vitaminais bei fitosteroliais, kurie švelniai ir palaipsniui maitina, drėkina bei apsaugo odą. Šio produkto sudėtyje yra varnalėšų šaknies ekstrakto, baltymų turtingos sojų išrūgos, raugerškio ekstrakto ir litospermino, kurie rūpinasi odos apsauga, neleidžia odai sausėti bei sprendžia šerpetojančios, jaučiančios niežėjimą odos problemą. Rekomenduojamas naudoti kiekvieną kartą po prausimosi, kadangi iškart minkština odą ir išvaduoja nuo tempimo jausmo. Auksinis Kūno kremas lengvai įsigeria ir yra malonaus švelnaus aromato. Kremo sudėtyje nėra įprastinių cheminių emulsiklių (aktyviųjų paviršiaus medžiagų). Jis padeda odai išlaikyti savo jaunatvišką išvaizdą, apsaugo odą nuo išsausėjimo ir iki minimumo sumažina žalingą laisvųjų radikalų poveikį.

Sudėtis: šaltalankių aliejus, simondsijų aliejus, varnalėšų šaknies ekstraktas, sojų išrūgos, raugerškio ekstraktas, litosperminas.
Naudojimas: tepti kūno ir kaklo odą ryte ir vakare kasdien po prausimosi. Puikiai tinka po saulės vonių ar kitaip pažeistai aplinkos poveikio odai. Taip pat odai linkusiai išsausėti ir šerpetoti. Pakuotė: 200 ml. 625 ml.


ANNA LOTAN Long Way – Massage Cream Oil - Ilgas kelias - masažinis kremas aliejus.

Užteptas ant odos šis puikus masažinis kremas palaipsniui šildamas virsta aliejumi. Tai leidžia prailginti masažo trukmę, naudojant nedidelį šio produkto kiekį. Tai praturtintas aliejinis kremas, kuris puikiai gali būti nuvalomas drėgnu audiniu. Dėl į produktą įeinančių stiprių drėkinančių kompleksų netgi po trumpo panaudojimo oda taps sudrėkinta, glotni ir lygi. Long Way yra idealus pagrindas eteriniams aliejams. Jis padeda palaikyti kūno temperatūrą netgi tuomet, kai reikalinga trumpa pertrauka tam, kad pridėti dar produkto.

Sudėtis: saldžiojo migdolo aliejus, alijošiaus lapų sultys, džiodžiobos sėklų aliejus, šaltalankio aliejus, šlapalas, pieno rūgštis, prolinas.
Naudojimas: Kūno masažui: užtepti vidutinį kremo kiekį ant odos. Švelniais lėtais ir plačiais judesiais paskirstyti ant viso kūno odos. Po kelių minučių kremas pavirs i šilkinį aliejų. Atlikus pasažą kremo likučius rekomenduojama pašalinti drėgnu rankšluosčiu ar kitu audiniu. Pakuotė: 200 ml. 625 ml.


ANNA LOTAN Liquid Gold Greeno-Gold Wrinkle Relaxing Balm – raukšles atpalaiduojantis balzamas

Aktyvi raukšles atpalaiduojanti priemonė, kuri greitai veikia ir suteikia žavesio. Puikiai tinka sausoms sritims, kur greitai atsiranda smulkių raukšlelių. Vienas šios pažangios šilkinės priemonės prisilietimas – pastebimas skirtumas. Išlygina smulkias raukšleles ir padaro odą minkštą ir švytinčią dėl sudėtyje esančių smulkių auksinių atspindinčių dalelių. Nuolatinėms pudrų vartotojoms tai bus tobuliausias makiažo pagrindas.

Naudojimas: Tepkite tiesiai ant sausų vietų prieš makiažą arba truputį ant pudros, jei norite savo išvaizdai suteikti žavesio. Prieš miegą švelniai nuvalykite veidp makiažo valikliu arba drėgna servetėle. Pakuotė: 789 – 15ml

ANNA LOTAN C White – Odos Šviesinimas

Šviesi oda visada buvo siejama su grožiu. Nors senatvės dėmės ir kiti ryškūs hyperpigmentacijos požymiai laikomi nepatraukliais, jie faktiškai yra fiziologinio gynybos nuo žalingų UV spindulių mechanizmo elementai. Dėl didesnių gyvenimo galimybių, mados tendencijų ir šiuolaikinio gyvenimo būdo įtakos, plačiai paplitus įvairioms pramogoms ir aktyviam judėjimui lauke, vis didėja UV spindulių daroma žala odai, nes mažėja  ozono sluoksnis ir vyksta daug kitų aplinkos pokyčių.
Todėl odos balinimas yra rizikinga ir sudėtinga procedūra, kurią reikia atlikti  palaipsniui ir nepaprastai atsargiai.

Anna Lotan odos balinimo metodo esmė yra odos saugumas. Tai - laipsniška procedūra, pagrįsta trimis principais:
  • Odos gebėjimą atsispirti UV spinduliams stiprinančių produktų sukūrimas, o ne  tik UV sugėriklių naudojimas.
  • Aprūpinimas veiksmingais pagrindiniais (taip pat ir šalutiniais) antioksidantais, labai sumažinančiais odos tamsėjimą dėl laisvųjų radikalų žalos atidengtoms sritims.
  • Atidus saulės apsauginių formulių, kurios apsaugo nuo UVA spindulių ir užtikrina optimalų fotostabilumą, parinkimas.
C White produktai turi daug vitamino C: visų jo pažangiausių aktyvių ir stabilių  darinių, įskaitant C esterį ir magnio askorbilo fosfatą, kurie skatina balinimo procesą, neutralizuoja laisvuosius radikalus, stimuliuoja odos atnaujinimą ir suteikia jaunatviškumo bei gyvybingumo. Šios linijos apsauginėse minkštinamosiose priemonėse, kurios pagerina odos funkcijas. taip pat yra aktyvių balinamųjų žolelių ekstraktų, slopinančių melanino gamybą. C White produktus malonu naudoti visus metus, jie yra vienodai veiksmingi ir jaunai, ir brandžiai odai.

ANNA LOTAN C White Formula SPF 14 Cream – C White SPF 14 kremas.

Odą jauninantis ir šviesinantis kremas, turintis odos senėjimą stabdančių sudėtinių dalių. Švelnus, lengvai sugeriamas kremas tinka visų tipų odai, ypač normaliai sausai odai. Į sudėtį įeinantis žaliosios arbatos ekstraktas ramina odą bei neutralizuoja žalingą laisvųjų radikalų poveikį. Puikiai mažina išsausėjusios odos sudirginimą. Ramunėlių ekstraktas kremą papildo raminamuoju bisabololio. Meškauogių ir saldymedžių ekstraktai stipriai šviesina odą. Taukmedžio sviestas puikiai drėkina ir minkština odą, magnio askorbilfosfatas, kuris yra pastovus vitamino C darinys, padedantis atstatyti pažeistą odą ir ją balinantis. UV filtras – titano dioksidas.

Sudėtis: bisabololas, meškauogės ekstraktas, saldymedžio ekstraktas, taukmedžio sviestas, magnio askorbilfosfatas, titano dioksidas.
Naudojimas: tepti reikia veido odą ir nugarines plaštakų puses bent du kartus per dieną (ryte ir vakare). Vasarą naudoti saulės apsaugines priemones su ne mažesniu SPF kaip 15. Pakuotė: 50 ml. 625 ml.


ANNA LOTAN Premium C White - balinanti emulsija.

Išskirtinė balinanti emulsija, kuri buvo sukurta greitam ir efektyviam odos šviesinimui. Ši emulsija savo sudėtyje turi stipriai drėkinančių kompleksų, taip pat plačiai žinomus balinamuosius komponentus, kurie slopina melanino sintezę: meškauogės ekstraktą, šilkmedžio ir saldymedžio ekstraktus. Odos balinimą skatina askorbino rūgštis, kojinė rūgštis, AHA ir cirtinos rūgštys. Žaliosios arbatos ekstraktas atlieka raminimo funkciją. Ši priemonė idealiai tinka normaliai, mišriai bei riebiai odai.

Naudojimas: emulsija gali būti tepama viena vakare arba ir ryte, tačiau kartu su apsauginiu nuo saulės kremu.
Sudėtis: meškauogės ekstraktas, šilkmedžio ir saldymedžio ekstraktai, askorbino rūgštis, kojinė rūgštis, AHA ir citrinos rūgštis, žaliosios arbatos ekstraktas. Pakuotė: 30 ml.


ANNA LOTAN Ester C Concentrate – gryno vitamino C koncentratas.

Tai švelnus, tačiau aktyvus koncentruotas serumas, kuris optimaliai šviesina visų tipų odą. Kasdien naudojami vos keli lašai apsaugos odą nuo žalingo laisvųjų radikalų bei aplinkos poveikio, kuris skatina hiperpigmentaciją bei išankstinį senėjimą. Produktas yra praturtintas japoniškų perlų pudros ekstraktu, kuris turi giliai veikiančio esterio C (stabili vitamino C forma) antioksidanto. Aktyvūs biopeptidai, gauti iš unikalaus amino rūgšties Prolino ir vandens lelijos žiedų mišinio, padidina odos šviesinimo ir skaistinimo procesą.

Sudėtis: glikolio palmitatas, japoniškų perlų pudra, alijošiaus lapų sultys, esteris C, prolinas, vandens lelijos žiedų mišinys. Pakuotė: 20 ml.


ANNA LOTAN Everyday Lightening Care – kasdienis skaistinamasis kremas.

Kasdienis skaistinamasis kremas su 5% grynojo vitamino C. Dieninis drėkinamasis kremas su aktyviųjų antioksidantų ir stabilizuoto vit. C derivatais. Pastarieji mažina žalingą laisvųjų radikalų poveikį. Į produkto sudėtį įeinantys tradiciniai balinamieji kompleksai mažina melanino gamybą. Naudojant ilgą laiką oda tampa skaistesnė ir šviesesnė, gyvesnė. Everyday Lightening Care kremas yra svarbus siekiant atjauninti odą.

Naudojimas: idealiai tinka normaliai, riebiai odai. Turi stangrinamąjį poveikį. Suteikia odai matinį efektą.
Sudėtis: alijošiaus lapų sultys, ramunėlių ekstraktas, skvalenas. Pakuotė: 100 ml.


ANNA LOTAN C White Daytime Protection Cream UVA/UVB SPF 30 – dieninis apsauginis kremas.

Šis drėkinamasis dieninis kremas suteikia patikimą plataus spektro apsaugą nuo žalingo saulės poveikio, kuris gali sukelti pirmalaikį senėjimą ir hiperpigmentaciją. Suteikia patikimą apsaugą nuo ilgesnių ir skvarbesnių UVA spindulių, kurie yra pražūtingi šviesiai ir į pigmentines dėmes linkusiai odai, ypač per odos balinimo procedūras! Be stiprios apsaugos nuo UVB spindulių, kremas blokuoja daugiau nei 90% UVA spindulių (pagal Australijos protokolą). Švelnus ir lengvai susigeriantis kremas ant odos paviršiaus nepalieka baltų likučių. Ramunėlių žiedų ekstraktas prideda kremui raminančių savybių, o vitaminai E ir C veikia kaip natūralūs antioksidantai.

Naudojimas: Švelniai du kartus tepkite daug kremo ant visų reikiamų vietų prieš eidami į lauką. Net jei naudojate saulės apsauginę priemonę, rekomenduojama nepamiršti šių atsargumo priemonių:
  • Venkite ilgai būti saulėje, ypač didžiausio aktyvumo valandomis.
  • Skrybėlė ir saulės akiniai suteikia papildomą apsaugą.
  • Saugokite mažesnius nei 6 mėnesių kūdikius nuo saulės.
  • Kremą reikia tepti kas 4 valandas, kad išlaikytų patvirtintą apsaugos faktorių *.
* SPF 30 reiškia, kad šis kremas apsaugos jus nuo galimos eritemos 30 kartų ilgiau negu be apsaugos. Pakuotė: 082 – 50ml


ANNA LOTAN C White Ester C Concentrate – balinamasis serumas su vitamino C esteriu.

Šis švelnus, tačiau aktyvus koncentruotas serumas yra būtinas bet kurios odos balinimo programos priedas. Jis palaiko natūralią odos apsaugą veikdamas kaip efektyvus antioksidantas – iki minimumo sumažina UV spindulių žalą, kuri gali sukelti hiperpigmentaciją. Turi stipraus antioksidanto C esterio (stabili vitamino C forma), kuris užtikrina ilgesnį veikimą, ir aktyvių biopeptidų, gautų iš unikalaus aminorūgšties prolino ir vandens lelijų žiedų mišinio, balinamajam procesui sustiprinti. Serumas praturtintas rinktinių japoniškų perlų miltelių ekstraktu, natūraliu jūriniu kompleksu. Aprūpina vertingais mineralais ir aminorūgštimis iš perlų miltelių, kurie maitina odą ir suteikia jai energijos, padidina drėkinimą ir skatina atsinaujinimą. Tik keli lašai kasdien apsaugo odą nuo žalingų laisvųjų radikalų, kurie gali sukelti hiperpigmentaciją, taip pat nuo šiandienos aplinkos poveikio, kad sulėtintų priešlaikinį senėjimą. Optimalus balinamasis priedas visų tipų odai.

Naudojimas: Užtepkite ant viso veido ir kaklo, kad apsaugotų jūsų odą nuo laisvųjų radikalų. Naudokite vieną, kai tik galite, ir visada prieš apsauginį dieninį kremą. Pakuotė: 794 – 20ml, 7794 – 100ml


ANNA LOTAN Noble White Protective Butter – taurusis apsauginis balinamasis kremas.

Kremo pavidalo minkštinamasis sviestas, pagerintas natūraliai gautu SOD (iš meliono sėklų) kapsulėse – stipriu antioksidantiniu fermentu, kuris apsaugo nuo pagrindinių laisvųjų radikalų susidarymo. Išskirtinis labai minkštinantis veido kremas, kuris padaro odą nepaprastai lygią ir švytinčią. Sustiprina odos apsauginį mechanizmą nuo aplinkos pavojų. Sumažina polinkį į hiperpigmentaciją ir pirmalaikį senėjimą. Puikiai tinka visų tipų odai, idealus brandžiai normaliai ir riebiai odai. Konservantai, padedantys ilgiau išlaikyti produkto savybes, yra natūralūs gėlių ekstraktai. Turi nesukeliantį alergijos kvapą. Anna Lotan C White balinamųjų produktų linija yra sukurta odai balinti palaipsniui ir hiperpigmentacijai mažinti.

Sudėtis: aktyvios odą balinančios sudėtinės dalys (kojo r., meškauogės ir šilkmedžio ekstr.), taip pat antriniai antioksidantai, tokie kaip vitaminai C, A ir E, ir jų stabilesni druskos ar esterio dariniai. Šie vitaminai, kurie dėl savo altruistinės prigimties „aukojasi” kaip laisvųjų radikalų gaudytojai, apsaugo odą nuo oksidacinės žalos. Naujas, sveikesnis ir labiau palaikantis pačios odos gynybos mechanizmus produktas, pagrįstas natūraliai gautu „profilaktiniu” odos balikliu. Ypač „draugiškas” odai produktas turi pagrindinių antioksidantų, kurių pagrindas SOD (natrio oksido dismutazė), blokuojančių žalingų laisvųjų radikalų susidarymą ir sustiprinančių pačios odos apsaugos mechanizmus.

ANNA LOTAN New Age Control Linija

New Age Control linija yra skirta modulinei odos atjauninimo programai pagal individualius odos poreikius ir jautrumą. Dėl šio laipsnško atnaujinimo proceso oda atrodo geriau sudrėkinta, veido spalva pasidaro šviesesnė, sumažėja pigmentinių dėmių ir ryškių raukšlių, po truputį nyksta saulės padarytos žalos požymiai.

Aktyvūs New Age Control produktai turi sudėtyje išskirtinių šveičiamųjų ir atnaujinamųjų vaisių rūgščių (AHR), ištirpdančių tarpląstelinius „klijus”, kurie laiko sujungtas negyvas ląsteles odos paviršiuje. Produktų pagrindas – puikūs drėkikliai, kaip hialurono rūgštis, praturtinti raminamaisiais augalų ekstraktais: alavijų, žaliosios arbatos, ežiuolės ir ramunėlės, kad apaugotų odą nuo sudirginimo. Vitaminai A, E, C ir jų dariniai sustiprina atsinaujinimo procesą ir sumažina oksidacijos žalą.

New Age Control priemonės taip pat nepaprastai tinka kuperozės pažeistai odai, nes sustiprina paviršinius sluoksnius ir sumažina išsiplėtusius kapiliarus.

Kasdien naudojami New Age Control produktai vis labiau gerina epidermio šveitimą ir stimuliuoja naujų ląstelių gamybą. Puikių rezultatų galima pasiekti per kelias savaites.

ANNA LOTAN Exfoliating Emulsion – eksfolijuojanti emulsija.

Švelnus, keratolitinį poveikį atliekantis ir vaisinių rūgščių turintis kremas sukurtas tiems, kurie nori padidinti mišrios, linkusios į riebumą odos atsinaujinimą. Natrio hialuronatas didina odos drėgmę ir palengvina mirusių ląstelių pašalinimą. Tepamas kasnakt šis kremas pamažu atidengia šviežų ir gaivų pagrindinį odos sluoksnį, kuris yra lygesnis, minkštesnis ir geriau sudrėkintas.

Naudojimas: Ši eksfolijuojanti emulsija puikiai tinka normaliai bei riebiai, probleminei odai. Idealus naudoti vakare. Naudojant dieną būtina tepti apsauginį nuo saulės kremą su SPF. Sudėtis: Glikolio rūgštis, natrio hialuronatas, hialurono rūgštis, agurkų sultys, echinacėjos ekstraktas. Pakuotė: 50 ml. 250 ml.


ANNA LOTAN Active Beautifying Cream – aktyvus gražinantis kremas.

Šio kremo pagrindą sudaro AHA rūgštys. Kremas veido odą stipriai drėkina bei maitina ir tuo pat metu atlieką švelnų nusluoksniavimą. Tai skatina ląstelių atsinaujinimą, odos lygumą, mažina esamas ir lėtina naujų rakšlių atsiradimą. Sudėtyje esančios glikolio ir pieno rūgštys skatina ląstelių regeneraciją bei balina odą, hialurono rūgštis rūpinasi drėgmės balansu odoje, echinacėja stiprina odos apsauginį barjerą, vitaminai A, D, E – saugo odos paviršiuje esančias ląsteles nuo laisvųjų radikalų bei atlieka stiprų antioksidacinį poveikį.

Naudojimas: kremas yra skirtas normaliai sausai odai pagal tipą. Taip pat puikiai tinka saulės pažeistai odai, storai, šiurkščiai, linkusiai į keratozę odai, pavargusiai, brandžiai, linkusiai raukšlėtis odai. Idealiai tinkamas produktas nakčiai, tačiau vėlyvo rudens, žiemos ir ankstyvo pavasario sezonais galima naudoti ir dieną, tačiau kartu su dieniniu apsauginiu nuo saulės kremu, turinčiu aukštą SPF faktorių. Pastarąjį kremą reikėtų tepti ant Active Beautifying Cream. Kad sustiprinti rūgščių, esančių kreme poveikį, rekomenduojama naudoti kartu su Revitalizing AHA Lotion. Kontraindikacijos: plona ir labai jautri oda, kuperozė, seborėja.
Sudėtis: Glikolio rūgštis, pieno rūgštis, hialurono rūgštis, echinacėjos ekstraktas, vitaminai A, E, D. Pakuotė: 50 ml. 625 ml.

ANNA LOTAN CLEAR linija

Du šios linijos produktai yra skirti tik profesionaliam naudojimui. Kiti keturi naudojami ir procedūrų metu, ir namuose. Jų funkcijos:
I. Valomosios putos „CLEAR Foam” - Valiklis skirtas higienai, nesausina odos.
II. Šveitklis „CLEAR Peeling” - Tai modulinis šveitiklis – galima pasirinkti reikiamą stiprumą pagal odos jautrumą. Jis pašalina negyvas ląsteles, pagerina odos atnaujinimą ir gerai išvalo odos paviršių pašviesindamas tamsius inkštirus.
III.  Spuogų valomoji želė „CLEAR Dry Touch” - Veiksminga priemonė nuo spuogų probleminėms sritims. Sugeria drėgmės perteklių per naktį ir išvalo probleminę vietą.
IV. Raminamoji drėkinamoji kaukė „CLEAR Mask” - Ši raminamoji kaukė, užtepta plonu sluoksniu, veikia kaip pusiausvyrą atkuriantis drėkiklis. Nuvalyti nereikia.

Pastaba: jei norite išvengti pigmentinių dėmių probleminėse vietose, naudokite neriebų dieninį apsauginį kremą su SPF 19 ar stipresnį.

ANNA LOTAN Clear Foam prausimosi putos.

Švelnios valomosios putos idealiai tinka riebiai ir į aknę linkusiai probleminei odai, nes labai gerai valo nesausindamos odos ir padeda išvengti užburto rato, kuris būdingas riebios/probleminės odos priežiūrai. Ypač tinka riebiai/probleminei odai. Pagamintos tik iš ekologiškų natūralios kilmės sudėtinių dalių (be sulfatų, natūralūs konservantai ir kvapiosios medžiagos). Lengvai naudojamas dozatorius užtikrina optimalų putų kiekį visoms veido sritims. Nauja molekulė, jungianti vandenyje tirpstančią aminorūgštį gliciną su riebaluose tirpstančia undecileno rūgštimi, atkuria odos pusiausvyrą ir pagerina higieninę paviršiaus būklę.

Naudojimas: Lengvai pamasažuokite putas ant viso veido ir gerai nuplaukite vandeniu. Pakuotė: 803 – 125ml


ANNA LOTAN Clear Peeling šveitiklis.

Giliai valantis veido šveitiklis. Po kiekvieno naudojimo oda pasidaro švari ir lygi. Idealus riebiai ir nešvariai odai kasdien šveisti, taip pat labai tinka naudoti 2-3 kartus per savaitę ir kitų tipų odai. Sukurtas su natūralios kilmės ekologiškomis sudėtinėmis dalimis (įskaitant kvapiąsias medžiagas ir konservantus). Natūralių minkštiklių, kviečių baltymų ir tonizuojančių žolių ekstraktų derinys padeda šveisti odą ir pagreitina negyvų ląstelių šalinimą nuo odos paviršiaus. Negyvosios jūros mineralų grūdeliai veikia kaip abrazyvinės dalelės, kurios užpylus vandens akimirksniu ištirpsta, todėl vartotojas gali riboti šveitiklio stiprumą ir veikimo trukmę pagal savo odos poreikius.

Naudojimas : Ekonomiška ir paprasta naudoti namuose. Nedidelis kiekis – maksimali nauda per minutę. Užtepkite nedidelį kiekį ant odos. Paskirstykite šveitiklį drėgnais pirštų galiukais ant viso veido vis užpildami vandens, kol visiškai nusiplaus. Galite naudoti kasdien arba pagal savo odos poreikius. Pakuotė: 809 – 100ml


ANNA LOTAN Booster šveitiklio aktyvatorius AHA 16.

Šis šveitimo aktyvatorius yra profesionalus produktas odos atnaujinimui pagerinti, pagrįstas alfa hidroksirūgščių veiksmingumu šalinant negyvas odos ląsteles. Produktas tinka naudoti per odos balinimo ir atnaujinimo procedūras. Turi sudėtyje žolių ekstraktų – dygiųjų pelžiedžių, agurkų ir natūralių alavijų, kurie pagerina balinimą ir sumažina odos paraudimą. Papildytas aktyviais drėkikliais, palengvinančiais šveitimą ir padidinančiais toleranciją procedūrai. Formulė (įskaitant ir konservantus) sudaryta iš natūraliai gautų sudėtinių dalių.

Naudojimas: Pakankamą šveitiklio Nano-In Clear Peeling kiekį paskirstykite ant reikiamų veido sričių. Palaipsniui lašinkite kelis šveitimo aktyvatoriaus Nano-In Booster lašelius ant šveitiklio Clear Peeling ir truputį pamasažuokite. Užpilkite vandens ir tęskite masažą, kol sudrėkintas šveitiklis Clear Peeling visiškai nusiplaus. Klientas gali jausti nedidelį dilgčiojimą dėl sumaišytų priemonių mineralų ir rūgščių koncentracijos . Paprastai jis pranyksta nuplovus šveitiklį. Jei gėlimas išlieka, nuplaukite odą dideliu vandens kiekiu ir ant nušveistų veido sričių 15 min. užtepkite storą kaukės Nano-In Clear Mask sluoksnį.
Perspėjimas:
1) Visada šveitimo aktyvatorių Nano-In Booster naudokite kaip stipriklį ant parinkto produkto, pavyzdžiui: šveitiklio Nano-In Clear Peeling, biologinio mineralinio šveitiklio Bio Mineral Scrub arba bet kurio kremo ar emulsijos su AHR.
2) Prieš naudojimą būtinai patikrinkite odos toleranciją šiam produktui.
3) Saugokitės, kad nepatektų į akis.
4) Rekomenduojama produktą naudoti palaipsniui, stiprinant šveitimą pamažu, ypač naujiems AHR vartotojams.
5) Klientams pasakykite, kad dieną jie turi saugoti savo odą ir užsitepti saulės apsauginę priemonę su SPF 19 ar stipresnę.
Pakuotė: 808 – 100ml


ANNA LOTAN Clear Hydrator Intensive Quenching Mask - Intensyvi drėkinamoji raminamoji kaukė.

Giliai drėkinanti biologinė želė, kuri naudojama kaip šalta „putlinamoji” kaukė odai paruošti giluminiam porų valymui. Intensyviai drėkina odą, ramina ir mažina paraudimą dėl sudėtyje esančių raminamųjų sudėtinių dalių, tokių kaip dedešva, žalioji arbata ir alavijas. Optimalus drėkinimo garais, tradiciškai naudojamo poroms „atverti” prieš nešvarios riebios odos ekstrakcijos procedūrą, pakaitalas. Užtikrina laipsnišką giluminį valymą dalimis palaikant drėkinamąją kaukę ilgiau, kur reikia.

Naudojimas:
1. Tepkite storą sluoksnį, kad išlaikytumėte kaukę drėgną mažiausiai 15-20 minučių prieš pradėdami giluminį porų valymą.
2. Nuvalykite po vieną dalį, pradėdami nuo „lengvesnių” sričių (kur mažesnė nešvarumų koncentracija): nušluostykite kaukę drėgna servetėle.
3. Po ekstrakcijos tuojau pat ant kiekvieno išvalyto spuogo užtepkite želė NANO-IN CLEAR DRY TOUCH.
4. Toliau atlikite gilų porų valymą pakartodami tą pačią procedūrą kitai sričiai, kol visos veido dalys bus išvalytos ir paruoštos kaukei.
Pakuotė: 4807 – 350ml


ANNA LOTAN Dry Touch Purifying Spot Treatment - Spuogų valomoji želė.

Vietiškai naudojama valomoji sutraukiamoji želė riebiai probleminei (linkusiai į aknę) odai - procedūroms salone ir namuose. Greitai susigeria į odą palikdama sugeriančią pudrinę plėvelę, kuri nuramina odos paraudimą. Idealiai tinka riebiai probleminei odai. Pagerinta valomosiomis sutraukiamosiomis žolinėmis medžiagomis (kerpė, mimoza ir mira), kurios palaiko riebios odos higieną. Turi vitamino B5 ir balansuojamųjų drėkiklių, kurie saugo odą nuo perdžiūvimo. Sudėtyje yra organinės ežiuolės ekstrakto ir tapijokos (valg. manijokų krakmolas) sėklų milltelių, kurie išdžiūvę akimirksniu nuramina odą. Želė be konservantų, daugiausia (99%) sudaryta iš natūraliai gautų sudėtinių dalių. Natūralus kvapas – tik iš veikliųjų medžiagų, sudėtyje nėra jokių papildomų kvapiųjų medžiagų.

Profesionalus naudojimas: tepkite ant reikiamų vietų per giluminį porų valymą iš karto po ekstrakcijos odai išvalyti.
Naudojimas namuose: tepkite ant probleminių riebios odos sričių, ypač prieš miegą po vakarinio valymo ir leiskite išdžiūti. Nenuplaukite. Dėl sudėtyje esančių alkoholinių ekstraktų gali truputį gelti odą, ypač pažeistą. Gėlimas pranyks produktui išdžiūvus. Jei naudojate dieną, švariais pirštų galiukais paskirstykite želė ant reikiamos srities, kad kuo mažiau matytųsi miltelių likučiai ant odos. Ant viršaus galite tepti dieninį apsauginį kremą arba makiažo priemones.
Pakuotė: 806 – 50ml, 4806 – 125ml


ANNA LOTAN Clear Mask Soothing Moisture Balance - Raminamoji balansuojanti kaukė.

Lengva, ypač raminanti kremo pavidalo kaukė riebiai/probleminei odai, kuri subalansuoja drėgmę ir akimirksniu suteikia palengvėjimą sumažindama odos paraudimą. Riebiai/probleminei odai nuraminti skirta kaukė akimirksniu suteikia palengvėjimą po giluminio porų valymo procedūros. Puiki balansuojamoji raminamoji kaukė namuose. Beveik visos kaukės sudėtinės dalys yra natūralios kilmės (>99%): alavijas, kerpė, medus ir patentuotas cinamono darinys SEPPICONTROL, kuris specialiai sukurtas riebios odos problemoms. Puikiai palaiko odos drėgmės pusiausvyrą. Kaukėje esantys natūralūs aliejai kruopščiai atrinkti iš mažiausiai linkusių į oksidaciją (simondsijų ir trigliceridų). Vitaminas E, sujungtas su natūraliai gautais konservantais, išlaiko natūralių kaukės sudėtinių dalių kokybę.

Naudojimas: Užtepkite storą sluoksnį ant reikiamų vietų ir laikykite 15-20 minučių, kad atpalaiduotų. Švelniai nuvalykite drėgna veido kosmetine servetėle. Nereikia nuplauti. Naudokite 1-2 kartus per savaitę arba tada, kai reikia nuraminti odą. Pakuotė: 805 – 100ml, 4805 – 250ml
Copyright © grozistau.blogspot.com

Designed by OddThemes

GrozisTau.com svetainė naudoja Google slapukus, kad pateiktų savo paslaugas ir analizuotų srautą. Jūsų IP adresas ir naudotojo agentas bendrinami su Google, taip pat našumo ir saugumo metrika, siekiant užtikrinti paslaugų kokybę, generuoti naudojimo statistiką ir nustatyti piktnaudžiavimą.