Prekių krepšelis


Šiuo metu krepšelis tuščias.

Viso:
PVM:
Pristatymas:
IŠ VISO:


Išvalyti krepšelį

Prekių krepšelio užsakymo forma

Giluminis veido valymas su Anna Lotan kosmetika


Didelis aplinkos užterštumas, nesveikas maistas, nekokybiška kosmetika daro blogą įtaką mūsų odai.

Jūsų įpročių mes nepakeisim, bet žinome kaip galime išspręsti šią opią bėdą.

Tad jei norite lygesnės, švaresnės, sveikesnės, spindinčios ir aksominės odos, turite išbandyti šią inovaciją - giluminį veido valymą.

Ši procedūra rekomenduojama vyrams ir moterims, esant spuoguotai, probleminei odai.

Giluminio veido valymui yra naudojamas vėsiojo brinkinimo metodas, kuris nuvalo nuo epidermio paviršiaus negyvas ląsteles ir toksinus be mechaninio poveikio.Vėsiojo brinkinimo metodas leidžia išvengti odos plotų šilimo. Raginis sluoksnis intensyviai drėkinamas. Minkštinamas, atsiveria poros, pašviesėja komedonai. Procedūros metu odos raminimui yra naudojamos šios priemonės : Azovit kaukė su alpinėmis samanomis, turinti antibiotinį poveikį, vėsinamoji jūros dumblių kaukė, riebios probleminės odos šveičiamasis losjonas Selvital, Kristalinis šveitiklis – Ananas, riebios odos tonikas- Propolio losjonas, anticeptinė pudra, sausinamasis žolelių losjonas, riebios odos balzamas, kremas kaukė - Mask Provit, natūralios alavijų sultys.

Copyright © grozistau.blogspot.com

Designed by OddThemes

GrozisTau.com svetainė naudoja Google slapukus, kad pateiktų savo paslaugas ir analizuotų srautą. Jūsų IP adresas ir naudotojo agentas bendrinami su Google, taip pat našumo ir saugumo metrika, siekiant užtikrinti paslaugų kokybę, generuoti naudojimo statistiką ir nustatyti piktnaudžiavimą.